Lajme

662
Zhvillohet në Tiranë, forumi i Biznesit Shqipëri – Maqedoni Në Tiranë u zhvillua edicioni i tretë i “Forumi i Biznesit dhe Investimeve në Shqipëri-Maqedoni”, që...

394
Në datë 3 mars 2016, në ambientet e Bankës Shqipërisë u mbajt takimi me temë: “Marrëdhëniet Biznes-Bankë: Perspektiva e kreditimit 2016”. Në këtë takim...

Evente


Scroll post excerpt
\r\n\r\nUniversiteti i Katarit në bashkëpunim me Rrjetin Ndërveprues të Biznesit nën patronazhin e Kryeminist...
Panairi Ndërtimi Klimathermika 1-3 Prill 2016, Pallati i Kongreseve, Tiranë, Shqipëri. Websites: http://...
Shurooq develops world-class destinations.\r\n\r\nSharjah Investment & Development Authority is investing US$1...
2016 IDI Annual Conference\r\n\r\nIstanbul (Turkey)\r\n\r\nJune 3-4, 2016\r\n\r\nMain theme: Internet sales and distributi...
Bashkimi Europian në kuadrin e programit Horizon 2020 në fushën e Kërkim – Zhvillimit dhe Inovacionit (m...
Klik - Fiere in Albania 2016...
\r\n\r\nRegister Online http://www.aimcongress.com/en/...
Vitet e fundit në Shqipëri dhe më gjerë në Ballkanin perëndimor, sektori i turizmit ka njohur një rritj...
We recently sent the news below, about the International Exhibition for Inventors to be held in Venice 13 to 1...