Free songs
 • IMG_1356

  Mbledhja e Kryesisë
  27 Korrik 2015

  Mbledhja e parë pas përzgjedhjes së Kryetares të Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë znj. Ines Muçostepa

  Me shume 
 • 11224337_1607824499505188_2577818837595043788_o

  MEMORANDUM BASHKËPUNIMI

  Midis Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë, Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë.

  Më shumë 
 • IMG_1373

  Zgjedhja e kryetares së re

  Ky rol iu besua znj. Ines Muçostepa për një mandat 4-vjeçar

  Më shumë