HORIZON 2020,Thirrjet për Projekt-Propozime

  2438

  Bashkimi Europian në kuadrin e programit Horizon 2020 në fushën e Kërkim – Zhvillimit dhe Inovacionit (me një buxhet mbi 80 Miliard €, 2015-2020 ), vazhdon hapjen e thirrjeve për financim projektesh të aplikuara nga kërkues, institucione dhe sektori privat.

  Për sa më poshtë linku në PDF “Thirrjet H2020_sme_2016, do të gjeni një material mbi thirrjet për aplikime projektesh që propozohen nga ndërmarrje prodhuese dhe jo vetëm, që ka hapur Bashkimi Europian për vitin 2016.

  Në këtë materialë me gërma të kuqe pranë çdo tematike të thirrjeve jepet një orientim mbi fushën e aktivitetit që ushtron biznesi i cili, simbas interesit, mund të gjejë veten aty për të aplikuar.

  Gjithashtu në material link-et në ngjyrë të kaltër mund të aktivizohen duke klikuar direkt mbi to për tu futur në Website e tyre për më tepër detaje si dhe për  vazhdimin e aplikimit.

  Thirrjet_H2020_sme_2016_on