Ndahen çmimet për sipërmarrjen “Bleta e Artë” 2016

  1257

  Më 28 dhjetor 2016, në Pallatin e Kongreseve u zhvillua eventi “Bleta e Artë” 2016. Ky event u organizua nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes nën kujdesin e veçantë të Kryeministrit z. Edi Rama dhe në bashkëpunim me Bashkimin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë.

  Qëllimi i këtij eventi është vlerësimi dhe promovimi i sipërmarrjes shqiptare, i punës dhe kontributit të saj në zhvillimin ekonomik të vendit dhe në rritjen e punësimit. Nga rreth 50 kompani të nominuara, u shpallën fituese në kategori të ndryshme 11 biznese. Ndërkohe që dy çmime të posaçme u dhanë për Administratorin dhe Administratoren e vitit 2016.

  Fituesit e ‘Bleta e Arte’ 2016:

  1. Kategoria Fason: Madish shpk.
  2. Kategoria Inovacion: Albtelecom
  3. Kategoria Made in Albania: Picari shpk
  4. Kategoria ‘Gruaja sipermarrese’: Edlira Sulaj
  5. Kategoria ICT: ICT Awards Tiranë
  6. Kategoria ‘Punësim në Vend të Lemoshës’: Bolv Oil
  7. Kategoria ‘Mikëpritja e spikatur’: Plazza Hotel
  8. Kategoria ‘Shija e Posacme’: Padam
  9. Kategoria Start-up: Baboon.al
  10. Kategoria ‘Përgjegjësia sociale’: Abi Bank
  11. Kategoria Agropërpunim: Kantina ‘Vila Shehi’
  12. Administratorja e vitit: Sonila Qato
  13. Administratori i vitit: Artan Lame