European Congresss of Small and Medium Size Enterprises

  624

  Më datat 18-20 Tetor 2017, në Katovice të Polonisë, Dhoma Ekonomike dhe e Industrisë së qytetit të Katovicës, organizon European Congresss of Small and Medium Size Enterprises.

  Në kongresin e zhvilluar vitin e kaluar morën pjesë 5300 pjesëmarrës nga 35 vende të botës, përfshirë SHBA-në, Gjermaninë, Bjellorusinë, Francen, etj.

  Përgjatë zhvillimit të këtij Kongresi do të bashkëpunohet me rrjetin e sipërmarrjes Europiane duke i dhënë hapsirë të gjithë bizneseve për të shkëmbyer kontaktet e tyre si dhe do të zhvillohen takime B2B.

  Informacione më të detajuara rreth këtij aktiviteti mund t’i gjeni në faqen e internetit www.smecongress.eu

  Personi i kontaktit nga Dhoma Ekonomike dhe e Industrisë se qytetit të Katovicës do të jetë:

  Mr. Jacek Woznikowsk, Drejtori i Aktiviteteve Ndërkombëtare

  Tel.: +48 603 193 288

  E-mail: jwoznikowski@rig.katowice.pl