Forumi Ndërkombëtar Ekonomik i Shën Petërburgut (SPIEF), Rusi.

  677

  Në datat 1-3 qershor 2017, do të zhvillohet Forumi Ndërkombëtar Ekonomik i Shën Petërburgut (SPIEF), Rusi.

  SPIEF është një aktivitet unik në fushën e ekonomisë dhe biznesit, i cili organizohet çdo vit nën kujdesin e Presidentit të Rusisë. Në vitin 2016 në Forum morën pjesë më shumë se 12 mije politikanë, biznesmenë, shkencëtarë, përfaqësues të shoqërise civile dhe medias nga e gjithë bota.

  Aplikimet për pjesëmarrje në SPIEF-2017 do të pranohen deri në 30 maj 2017.

  Ofrohen 2 formate të pjesëmarrjes në Forum:

  1. “Premium” –  përfshin të gjitha aktivitetet e programit të punës dhe atij kulturor;
  2. “Standart” – përfshin të gjitha aktivitetet e programit të punës, përvec mbledhjes plenare dhe disa aktivitete tëprogramit kulturor.

  Pjesëmarrja në këto aktivitete është me pagesë si për formatin “Premium” dhe për atë “Standart”.

  Për të gjithë pjesëmarresit e forumit do të vendoset regjimi i lehtësuar i hyrjes në Rusi.

  Për informacione të detajuara mbi kushtet e pjesëmarrjes, adresohuni në faqen e Forumit:

  www.forumspb.com/en/2016/sections/28/materials/97

   

  ose në numrat e kontaktit:

   

  +7-981-683-12-15 , z. Shota Lemonxhava

  +7-911-992-61-32, znj Maria Kiseleva