Konferenca e 9-të Ndërkombëtare e Nano- Teknologjisë në Ndërtim

    924

    Në datat 17-21 Mars 2017, në Sharm El-Sheikh, Egjipt, do të zhvillohet Konferenca e 9-të Ndërkombëtare e Nano- Teknologjisë në Ndërtim.

    Nano-teknologjia është teknologjia qe na mundëson dhe na lejon të zhvillojme materiale me të përmirësuara në cilësi ose tërësisht të reja. Sektori i ndërtimit është ai sektor i cili mund të përfitoj shumë nga nano-teknologji për shkak të ndikimit të saj të rëndësishëm në përmirësimin e vetitë fizike dhe mekanike të materialeve. Për këtë arsye, ajo është konsideruar të jetë teknologjia bazë në të ardhmen.

    Konferenca e 9-të Ndërkombëtare e Nano- Teknologjise synon nxitjen e bashkëpunimit nderkombëtar të hulumtimeve në nanoteknologji, për të diskutuar aplikimet e fundit në lidhje me rezulatet e kërkimit në sektorin e ndërtimit dhe duke siguruar një mundësi për shkencëtarët dhe inxhinierët nga vende të ndryshme, për të shkëmbyer ide dhe eksperienca.

    Për më shumë informacion në lidhje me  pjesëmarrjen dhe detajet e regjistrimit mund t’i gjeni në faqen http://www.ntchbrc.com dhe me e-mail: ntc_nano@yahoo.com.