Panairi Ndërkombëtar KTEXPO, Kuvajt

    752

    Në datat 20-22 shkurt 2017, do të zhvillohet në Kuvajt Panairi Ndërkombëtar me temë “Transferimi i njohurive nëpërmjet ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme” KTEXPO.

    KTEXPO zhvillohet çdo vit nën kujdesin e Emirit të Shtetit të Kuvajtit dhe përbën një prej eventeve me të rëndësishme në fushën e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të eksperiencave ndërmjet sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

    Më shumë informacion rreth aktivitetit dhe mënyres së regjistrimit, do të gjeni në  linkun: www.kuwaitkt.com