Ekspozita & Konferenca Ndërkombëtare mbi Nano-teknologjinë, Tokio 15-17 shkurt 2017

  739

  Në datat 15-17 Shkurt 2017, do të zhvillohet në Tokio, Ekspozita dhe Konferenca Ndërkombëtare mbi Nano-teknologjinë.

  Në këto aktivitete pritet të marrin pjesë mbi 500 ekspozitorë nga industria, institute të kërkimit dhe universitete nga 25 vende dhe rajone të ndryshme. Rreth 50 .000 vizitorë pritet ta vizitojnë dhe të njohën me zhvillimet më të fundit të teknologjisë dhe produktet inovative dhe liderë botëror.

  Per më shumë informacion kontaktoni në adresat:

  E-mail:   nanotech@jtbcom.co.jp

  Phone:  +81-3-5657-0760

  Fax:       +81-3-5657-0645

  Web.:     http://www.nanotechexpo.jp