“Messe Berlin” – prezantimi i panaireve Berlin, 2017

  830

  Panairi “Messe Berlin” është udhëheqësi nderkombëtar që mundëson organizmin e panaireve të mëdha në Berlin, Gjermani si: IFA, ITB Berlin, Fruit Logistika, Inno Trans dhe Java e Gjelbër, në nivel global në sektorët respektivë për ekspozimin e produkteve, shërbimeve, teknologjisë dhe inovacionit. Messe Berlin operon një rrjet prej 72 përfaqësuesve të huaj për më shumë se 130 vende të botës për tregun e ri dhe konkurrencën.

  Disa nga aktivitetet që sugjerojmë tëkonsiderohen për pjesëmarrje janë:

  • Panairi “Fruit Logistika”, shkurt 2017, sektori agrar;
  • Panairi ndërkombëtar “ITB Messe”, 8-12 mars 2017, sektori turizmit;
  • Panairi “Ëasser Messe” (mbahet çdo 2 vjet 28-31 mars), për teknologjinë e ujrave;
  • Panairi “IFA Messe”, 1-6 shtator 2017, për pajisje elektronike;
  • Panairi “Innotrans”, 18-21 shtator 2018 (mbahet çdo 2 vjet), platforma më e madhe për transportin;
  • “Baazar Messe Berlin”, 8-12 nëntor 2017, punime artizanale dhe produkte natyrale nga e gjithë bota.

  Për më shumë informacion, klikoni në linkun http://www.messe-berlin.com