Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërsië merr pjesë në aktivitetin e Bashkisë së Tiranës

  934

   

   

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë, Znj.Ines Muçostepa, mori pjesë mëngjesin e ditës së djeshme në aktivitetin “Prezantimi i produkteve të reja financiare si mbështetje për bizneset e reja, të vogla dhe të mesme me fokus sipërmarrjen rionore dhe femërore”

   

  Aktiviteti, i cili u zhvillua në ambientet e Pazarit të Ri, bëri bashkë sipërmarrësist e rinj dhe sipërmarrjen rinore. Qëllimi kryesor i tij ishte rritja e bashkëpunimit midis Bashkisë dhe komunitetit të biznesit.

  34788554880_563a4501b4_o

  35010205762_591dc5726d_o

   

  Ndër pjesëmarrësit në këtë aktiviteti ishin dhe Z.Eugen Liçi, CEO i CEFTA (Crimson Finance Fund Albania), si dhe Znj.Julia Sinanaj, konsulente e AADF për Pazarin e RI.