Ftesë për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare Shkencore “Energjia dhe ndryshimet klimatike”, Athinë 11-13 tetor 2017

  453

   

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju njofton se në datat 11-13 tetor 2017, në Athinë Konferenca Ndërkombëtare Shkencore “Energjia dhe ndryshimet klimatike”.

   

  Kjo konferencë organizohet nga Promitheas Netëork, të cilët ftojnë edhe vendin tonë të jetë pjesëmarrës.

   

  Për më tepër informacione, ju mund të kontaktoni nëpërmjet email, në adresën : ecocom-tirana@mfa.gr

  Ose të telefononi në numrat: 04) 2228980,2247323, Fax: (04) 2228979