Ftesë për pjesëmarrje në panaire

  419

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se gjatë muajve të ardhshme do të zhvillohen panairet HELEXPO:

   

  –         PHILOXENIA 2017  & HOTELIA 2017

  10‐12/11/2017, International Exhibition & Congress Center of HELEXPO, Thessaloniki

   

  KOSMIMA 2017

  21-23/10/2017, International Exhibition & Congress Center of HELEXPO, Thessaloniki

  Për më tepër informacion, ju mund të kontaktoni në adresën:  ecocom-tirana@mfa.gr,

  si dhe në numrat: 0422 28 980,0422 47 323, Fax: 0422 28 979