Panairi “Bratislava 2017” dhe Panairi “Košice 2017”

  405

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datën 19 shtator 2017, në ambientet e Hotel Bratislava, në Sllovaki, do të zhvillohet Panairi “Bratislava 2017”. Ky panair, i cili do të organizohet nga Agjencia Sllovake për Zhvillimin e Investimeve dhe Tregtisë (SARIO), është ngjarja më e madhe ndërkombëtare për takimet B2B. Aktiviteti do të fokusohet në bisedimet dypalëshe midis kompanive, si dhe do të rrisi mundësinë për ndërtimin e marrëdhënieve të biznesit dhe gjetjen e partnerëve, në sektoret:

  -energji

  – logjistikë

  – inovacion

  – automobilistike

  – etj

  Gjatë këtij aktiviteti do të zhvillohet edhe një konferencë ku do të ketë 3 panele, të cilat do të jenë të fokusuara në fushën e industrisë.

   

  Ndërsa në datë 30 tetor, në ambientet e Hotel Hilton, në Košice të Sllovakisë, Agjencia Sllovake për Zhvillimin e Investimeve dhe Tregtisë (SARIO) do të organizojë Panairin “Košice 2017”, e cila do të jetë gjithashtu e fokusuar në takimet B2B, në po të njëjtat sektore.

  Gjatë këtij aktiviteti, gjithashtu do të zhvillohet një konferencë ku do të ketë sërish 3 panele, të foksuara kësaj rradhe në sektorin e automobilistikës.