Ftesë për pjesëmarrje në Forumin Euroaziatik të bukës

  417

   

   

  Bashkimi I Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në muajin maj të vitit 2018, do të zhvillohet në Rusi, Forumi i bukës Euroaziatike.

   

  Forumi, i cili do të organizohet nga shoqata Russian Guild of Bakers and Confectioners, është një ndër forumet më të rëndësishme, ndaj organizatorët ftojnë edhe sipërmarrësit shqiptar të interesuar, të jenë pjesëmarrës në këtë event.