Ftesë për pjesëmarrje në Konferencën e nëntë ndërkombëtare të naftës, gazit dhe energjisë primare

    383

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datat 3-6 tetor, në Šibenik të Kroacisë do të zhvillohet Konferenca e nëntë ndërkombëtare e naftës, gazit dhe energjisë primare.

    Kjo konferencë është një ndër konferncat më të rëndësishme në këtë sektor, ndaj organizatorët ftojnë edhe sipërmarrësit shqiptar të interesuar, të jenë pjesëmarrës.

    Më tepër informacione, mund të mësoni në website-n http://www.hunig.hr/eng/index.php