Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin “Smarter Region – International Brokerage Event 2017”

  452

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datë 5 tetor 2017, në Ostrava të Republikës Çeke do të organizohet aktiviteti ndërkombëtar Smarter Region – International Brokerage Event 2017”.

   

  Programi kryesor konsiston në takimet midis sipërmarrësve, universiteteve dhe organizatave kërkimore.

   

  Ju jeni të ftuar të jeni pjesëmarrës duke prezantuar idetë dhe teknologjitë tuaj innovative, duke patur një mundësi të mirë për të tërhequr vëmendjen e sipërmarrësve më të fuqishëm në këtë sektor dhe duke rritur mundësinë për partneritet.

   

  Gjuha zyrtare: anglisht

   

  Pjesëmarrja: nuk ka fee

   

  Regjistrimi është I hapur në :

   

  https://b2bharmo.com/O2017/index.php/en/users/register

   

  Sapo të jeni regjistruar, ju mund ta përditësoni profiling tuaj, duke vendosur logon, foton e kompanisë tuaj, si dhe duke ftuar të tjerë sipërmarrës të bëhën pjesë.