Ftesë për pjesëmarrje në Konferencën e 9të dhe Panairi “Sipërmarrja dhe Komunikimi Shëndetësor”

    484

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se kompania HARAMI SA, do të organizojë në Athinë, në datat 20-21 janar 2018 Konferencën e 9të dhe Panarin “Sipërmarrja dhe Komunikimi Shëndetësor”.

    Për më tepër informacion, mund vizitoni faqen:

     

    http://www.pharmamanage.gr/en/events/1176-9th-conference-expo-athens,-january-20-and-21,-2018.