Informacion mbi “Javën e Eksportit”, Stamboll, 1-3 nëntor 2017

  453

  Bashkimi I Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se aktiviteti “Java e Eksportit”, do të zhvillohet në Stamboll në datat 1-3 nëntor 2017.

  Organizatorët informojnë se për firmat që do të marrin pjesë në këtë aktivitet, shpenzimet e hotelit dhe të transportit (bileta e avionit+transferimi) do të paguhen nga shteti turk. Për çdo kompani pjesëmarrëse lejohet vetëm një përfaqësues.

  Më tepër informacion mbi aktivitetin mund të gjeni edhe në adresën: http://www.ihracat, ndërsa dokumentat që duhet të plotësoni për të marr pjesë mund ti gjeni në adresën http://www.goo.gl/rnc6nB .

  Firmat që do të marrin pjesë, duhet të dërgojnë formularin e aplikimit edhe në Zyrën e Tregtisë së Jashtme Turke, në adresën : Rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, Kompleksi “Green Park” Kulla 2 , Kati 6 Nr 20, Tiranë.

  Data e fundit e aplikimit është data 10 tetor 2017.