Zhvillohet Konferenca Ekonomike Mali i Zi 2017 – “Sfidat në rrugën e Bashkimit Evropian”

  378

  Çeli dje siparin Konferenca Ekonomike Mali i Zi 2017- “Sfidat në rrugën e Bashkimit Evropian”.

  Konferenca bëri bashkë emrat më të rëndësishëm të politikës dhe të biznesit në rajon.

  E pranishme në këtë konferencë ishte dhe Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj.Ines Muçostepa, si dhe Zv.Kryeministrja e Shqipërisë, Znj.Senida Mesi.

   

  ines mucostepa 1

   

  ines mucostepa 2

  Gjatë një diskutimi të mbajtur me përfaqësues të lartë nga vendet e këtij rajoni, Mesi theksoi rëndësinë e rritjes së bashkëpunimit dhe sinergjisë, pavarësisht nga sfidat e ndryshme që çdo shtet mund të ketë. Mesi shprehu bindjen e saj se koordinimi i strategjive midis vendeve të Ballkanit Perëndimor mbetet domosdoshmëri në mënyrë që ato të sinkronizohen me nevojat e qytetarëve dhe sipërmarrjes.

  Konferenca do të përfundojë ditën e sotme, datë 3 nëntor 2017.