Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë takohet me anëtarë të Shoqatës Ekonomike Gjermano-Shqiptare

  539

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa është takuar ditën e hënë me anëtarët e Shoqatës Ekonomike Gjermano-Shqiptare, DAW. Delegacioni gjerman kryesohej nga Presidenti i saj, Z. Hans Jürgen Müller, i cili gjatë takimit vlerësoi rolin e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë në zhvillimin ekonomik të vendit.

  Nga ana tjetër, Znj Muçostepa, krahas falenderimeve, shprehu gatishmërinë e saj dhe të institucionit për çdo bashkëpunim të mundshëm.

  Z. Müller shprehu interesin për të patur një database specifik për sipërmarrësit shqiptarë.

  iiiiiiiii

  Znj. Muçostepa u shpreh se vënia në dispozicion i një database nuk përbën problem sepse Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, duke qenë i vetmi institucion kombëtar që përfaqëson si Dhomat e Tregtisë, ashtu edhe sipërmarrjen, ka bashkëpunim të ngushtë me të gjitha institucionet dhe shoqatat sektoriale.

  mmmmmmmmmmmm

  Në fund të takimit, u la e hapur mundësia e nënshkrimit të një Memorandumi Bashkëpunimi.

  Në takim morën pjesë edhe Kryetari i ALBEXPORT, Z. Alban Zusi, Sekretarja e Përgjithshme e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Majlinda Manushi, përfaqësuesje e FIAA (Foreign Investitor Assocition of Albania) Znj. Marinela Jazoj,.