Zhvillohet Energy Expo & Forum 2017

  610

  Në datën 14 nëntor 2017, çeli siparin aktiviteti “Energy Expo & Forum 2017”.

  Ky aktivitet pati si fokus kryesor energjinë e rinovueshme dhe efiçencën e energjisë.

  E pranishme në këtë aktivitet ishte edhe Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa, e cila në fjalën hapëse theksoi rëndësinë e kësaj platforme në promovimin e këtij sektori.

  ines expocity 2

  I pranishëm ishte edhe Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Z. Safet Gërxhaliu, si edhe Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Z. Damian Gjiknuri dhe Zëvendës Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Znj. Dorina Cinari.

  Ky aktivitet përfundon sot, datë 16 nëntor 2017.