Zhvillohet Forumi Ekonomik Shqipëri-Kinë

  811

  Në datë 24 nëntor 2017, Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës Popullore të Kinës, zhvilluan në ambientet e Pallatit të Kongreseve, Forumin Ekonomik Shqipëri-Kinë.

  Ky forum, i cili bëri bashkë sipërmarrës të rëndësishëm të Kinës dhe vendit tonë, ishte një hap tjetër i rëndësishëm për forcimin e marrëdhënieve të diplomacisë ekonomike midis dy vendeve.

  Të pranishëm në këtë forum ishin edhe Ambasadorja e Republikës Popullore të Kinës, SH.S.ZNJ. Jiang Yu, Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Znj. Sonila Qato, Drejtoresha e AIDA, Znj. Brisida Shehaj.

  kina 2

   

  kina 3