Zhvillohet Forumi i Biznesit Shqipëri-Poloni

  931

  Është mbajtur dje, datë 6 dhjetor 2017 në Varshavë të Polonisë, Forumi i Binzesit Shqipëri-Poloni.

  Të pranishëm në këtë takim të rëndësishëm ishin Kryeministri i Shqipërisë, Z. Edi Rama, Kryeministrja e Polonisë, Znj. Beata Szydło, përfaqësues të qeverisë polake dhe shqiptare, si dhe Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa.

  Znj. Szydło u shpreh se 2017 shënon gjithashtu 80 vjetorin e marrëdhënieve diplomatike midis dy vendeve.

  376A0330

   

  378A2699

   

   

  24883406_10155373364211523_2412240193072450772_o

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë u shpreh se midis dy vendeve ka hapësira potenciale reale dhe të pashfrytëzuara, mbi të cilat mund të zhvillohet bashkëpunimi mes Shqipërisë dhe Polonisë.