Festohet 30 vjetori i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Gjirokastër

  784

  Është festuar në datë 12 dhjetor 2017 në Gjirokastër, 30 vjetori i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Gjirokastër.

   

  Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Gjirokastrës është një ndër dhomat më aktive, që ka krijuar një traditë 30 vjeçare, duke i shërbyer dhe asistuar çdo ndihme dhe nevoje që kanë sipërmarrjet e këtij qarku.

   

  E pranishme në këtë ceremoni festive ishte edhe Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa, Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Znj. Sonila Qato.Ministrja e Kulturës, Znj. Mirela Kumbaro Furxhi, si dhe deputeti socialist i këtij qarku, Z. Bledi Çuçi

   

  gjirokaster 1

   

  gjirokaster 3