Zhvillohet takimi i rradhës i CIF (Forumi i Investimeve i Dhomave të Ballkanit Perëndimor)

  562

  Është zhvilluar në Trieste takimi dy ditor i CIF (Forumi i Investimeve i Dhomave të Ballkanit Perëndimor).

  Në këtë takim, ku ishte e pranishme edhe Presidentja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, u diskutuan aktivietet e CIF dhe plani vjetor i punës, duke përfshirë edhe buxhetin.

  trieste 29.1

   

   

  Një vëmendje të veçantë në këtë takim iu kushtua edhe pregatitjes së CIF për pjesëmarrje në Samitin e Investimeve të Ballkanit Perëndimor, i cili do të zhvillohet në datë 26 shkurt në Londër.

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë është një nga gjashtë Dhomat themeluese të CIF.