Zhvillohet takimi vjetor me investitorët e huaj, libri i bardhë 2017-2021

  415

  U zhvillua në datë 31 janar, në ambientet e Hotel Tirana, takimi vjetor me investitorët e huaj, ku u prezantua edhe libri i bardhë i propozimeve për Qeverinë.

   

  Qëllimi i këtyre propozimeve është përmirësimi i klimës së investimeve në vend.

   

   

  Në këtë takim e pranishme ishte edhe Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa