Informacion mbi Kalendarin e Panaireve 2018 që do të zhvillohen në Turqi

  1326

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se për t’u njohur me panairet që do të zhvillohen në Turqi përgjatë vitit 2018, duhet të kontaktoni në adresën info@uccial.al.

  Ju informojmë se vizita e sipërmarrjeve shqiptare në këto panaire, do të suportohet nga shteti turk, duke ju mbulur shpenzimet e mëposhtme:

   

  Hoteli me mëngjesin gjatë qendrimit të programit

  Transporti Aeroport-Hotel-Panair-Hotel-Aeroport

  Hyrja në panair është falas

   

  Në këto panaire do të zhvillohen edhe takime B2B.