Përcillet informacion për panairin “IDEAL HOMEX 2018”, Stamboll, 21 mars-1 prill 2018

  489

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë ju informon se në datat 21 mars-1 prill 2018, në Stamboll të Turqisë do të zhvillohet edicioni i 13 të i panairit ndërkombëtar “Ideal Homex 2018”.

  Produktet kryesore të këtij panairi janë si më poshtë:

  Pajisje të ndryshme shtëpiake, si enë kuzhine, produkte plastike, produkte qelqi e porcelain, produkte tekstile për shtëpi, aksesorë kuzhine dhe banjoje, pajisje elektrike etj.

  Informacione më të detajuar rreth këtij panairi i gjeni në linkun

  http://www.idealhomefuari.com/

  Vizitorëve në panair, do t’u sigurohet hoteli me mëngjesin e përfshirë, si dhe transfertat aeroport-hotel-panair. Hyrja në panair për vizitorët është falas.

  Programi i panairit është si më poshtë:

   

  28 Mars  e Mërkurë Mbërritja në Stamboll
   29Mars  e Enjte Takime dypalëshe me firmat Turke / Briefing
   30Mars  e Premte Vizitë në Panair/ Vizitë në fabrikat e prodhimit
   31Mars e Shtunë Largimi nga Stambolli

   

  Lutet konfirmimi juaj brenda datës 9 mars 2018 në adresën info@uccial.al