FORUMI EKONOMIK FRANKOFON I TIRANËS, 9 MARS, ORA 17.00

    478

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datë 9 mars 2018, ora 17.00,  në ambientet e Hotel Rogner do të zhvillohet Forumi Ekonomik Frankofon i Tiranës.

    Ky forum, i cili do të organizohet nga Ambasada e Francës dhe Klubi i Biznesit Francë-Shqipëri, do të sjelli për të parën herë në Shqipëri, një grup prej 50 sipërmarrjesh franceze, të interesuar të njohin potencialet e tregut shqiptar.

    Për të konfirmuar kontaktoni në info@uccial.al