Organizohet tryeza sektoriale për mjedisin

  377

  Sekretarja e Përgjithshme e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Majlinda Manushi dhe Znj. Uarda Llazi morën pjesën në tryezën sektoriale për mjedisin, të organizuar nga Ministria e Shtetit për mbrojtjen e Sipërmarrjes.

  Organizohet tryeza sektoriale për mjedisin 2

   

  Organizohet tryeza sektoriale për mjedisin 3

  E pranishme në këtë tryezë ishte edhe Zv. Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Znj. Ornela Çuçi, e cila iu përgjigj të gjitha pyetjeve mbi problematikat kryesore që prekin sipërmarrjen në këtë fushë, si menaxhimi i mbetjeve apo qeset plastike, si dhe u diskutuan sugjerimet e grupeve të interesit mbi çështjet përkatëse.

  Të pranishëm të tjerë në këtë tryezë ishin edhe përfaqësues nga Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë, Shoqata e Ricikluesve të Shqipërisë, si dhe Administratori i kompanisë “Salillari”, Z. Pëllumb Salillari.