CHARITY BAZAAR 2018, 2 QERSHOR 2018, SHKUP

  431

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datë 2 qershor 2018, në Shkup, do të organizohet Pazari i përvitshëm i bamirësisë “Charity Bazaar 2018”.

   

  Në këtë aktivitet, i cili do të organizohet nga Macedonian Welcome Center “Dobredojde”, do të marrin pjesë një numër i konsiderueshëm Ambasadash dhe Misionesh të Organizatave Ndërkombëtare në Shkup.

   

  Edhe Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup synon të marri pjesë në këtë aktivitet, ndaj ajo kërkon mbështetjen e sipërmarrësve shqiptar për mundësimin dhe sigurimin e produkteve shqiptare, të tilla si: mjaltë, vaj, verë, konjak etj, për ti vendosur në stendën e saj.

   

  Sipërmarrësit e interesuar duhet të shprehin interesin për të mbështetur Ambasadën tonë në sigurimin e produkteve, në adresën info@uccial.al