FTESË PËR PJESËMARRJE NË PANAIRIN E BUJQËSISË, MOSTAR, BOSNJË-HERZEGOVINË, 10-14 PRILL 2018

  425

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datat 10-14 prill 2018, në Mostar të Bosnjës dhe Herzegovinës, do të organizohet Panairi i Bujqësisë.

  Në këtë panair, i cili zhvillohet në kuadër të nismës së bashkëpunimit 16+1 (Kinë+Vendet e Evropës Qendrore dhe Lindore), do të marrin pjesë sipërmarrje nga vende të ndryshme si: Kina, Bosnja dhe Herzegovina, Bullgaria, Kroacia, Republika Çeke, Estonia, Hungaria, Letonia, Lituania, Maqedonia, Mali i Zi, Polonia, Rumania, Serbia, Sllovakia, Sllovenia).

  Notën verbale dhe ftesën zyrtare e gjeni këtu : nota verbale first page- panairi i bujqesise, Mostar      nota verbale second page- panairi i bujqesise, Mostar      invitation panairi i bujqesise, mostar

   

  Konfirmimet duhet të dërgohen në adresën info@uccial.al