INFORMACION PËR BASHKËPUNIM ME KOMPANI GJERMANE

  398

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në kuadër të një projekti të përbashkët me Dhomat Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në rajonin e Ballkanit, kërkohen profile kompanish shqiptare që kanë kapacitet prodhues, eksportues dhe janë të afta t’u shesin produktet e tyre 65 kompanive të përzgjedhura gjermane, të cilat operojnë në Gjermani në fushat e:

   

  Ndërtimit të makinerive

  Industrisë automotive

  Industria aeronautike,

  Sistemeve energjitike

  Valuave industrial

  Interior, mobilie

  Materiale plastike,

  Elektronikë

   

  Profilet dhe të dhënat kryesore për këto kompani gjermane i gjeni këtu: Short profiles DE Comp

   

  Nëse jeni të interesuar, lutemi të plotësoni formularin në Excel (Supplier Sheet) , të cilin e gjeni këtu: Supplier Sheet  me të dhënat për kompaninë Tuaj, si dhe të specifikoni kompanitë gjermane me të cilat do të dëshironit të bashkëpunonit .

  Formularin duhet ta dërgoni brenda datës 12 prill 2018, në adresën info@uccial.al