Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në tryezën për punësimin

  449

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë ditën e sotme në tryezën mbi punësimin, të organizuar nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.

  Kjo tryezë, ku morën pjesë grupet e interesit dhe përfaqësuesit e institucioneve përgjegjëse, u përqëndrua në formulimin e rekomandimeve mbi hartimin e një strategjie për nxitjen e punësimit dhe përfshirjen e komunitetit të biznesit në mënyrë aktive në këtë strategji.

   

  tryeza e sipermarrjes 2

   

  tryeza e sipermarrjes 3

   

  tryeza e sipermarrjes 4