Zhvillohet aktiviteti: “Reforma në drejtësi, Element thelbësor për Investimet e huaja”

    324

    Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në aktivitetin e organizuar në datë 27 mars nga Konfindustria Italiane në Shqipëri: “Reforma në drejtësi, Element thelbësor për Investimet e huaja”

     

    Në këtë aktivitet të zhvilluar në kuadër të Asamblesë së Përgjithshme të Konfindustrisë Italiane në Shqipëri, mori pjesë edhe Ambasadori Italian SH.T.Z Alberto Cutillo, i cili gjatë fjalës së tij u shpreh:  “Reforma në drejtësi po hyn në një fazë të rëndësishme. Kjo fazë sigurisht nuk do të jetë e shkurtër, por jam i sigurt se bizneset do të kenë mundësi të prekin rezultatet pozitive që do të vijnë nga kjo reformë. Rivlerësimi i të gjithë gjyqtarëve dhe prokurorëve do ta përmirësojë sistemin e drejtësisë në Shqipëri, me përfitime edhe për klimën e biznesit”Reforma në Drejtësi, Element thelbësor për Investimet e huaja 1