Monthly Archives: March 2018

  357

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datat 30 maj – 1 qershor 2018, në Beograd do të zhvillohet Forumi “Francë-Ballkan 2018”.

  Ky forum, i cili do të organizohet nga Business France, do të bëj bashkë sipërmarrjet më të suksesshme franceze dhe sipërmarrjet nga Ballkani.

  Përgjatë forumit, do të zhvillohen edhe takime B2B, të cilat do të fokusohen në sektoret e:

  Agroindustrisë

  Infrastrukturës

  Energjisë

  IT

  Turizëm

  Sektori i Automobilave

  Për më tepër informacion mund të drejtoheni edhe në : http://events-export.businessfrance.fr/forumblk18-en/

   

  Eventi është një mundësi shumë e mirë për të gjithë sipërmarrjet që kërkojnë të bashkëpunojnë me sipërmarrjet franceze, por edhe ato të Ballkanit, ndaj jeni të lutur të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në adresën info@uccial.al, si dhe të plotësoni formularin e regjistrimit  Company profile FFB 2018 ENG  brenda datës 10 prill 2018.

  Agjendën e Forumit e gjeni në AGENDA ENG

   

   

   474

   Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datë 9 mars 2018, ora 17.00,  në ambientet e Hotel Rogner do të zhvillohet Forumi Ekonomik Frankofon i Tiranës.

   Ky forum, i cili do të organizohet nga Ambasada e Francës dhe Klubi i Biznesit Francë-Shqipëri, do të sjelli për të parën herë në Shqipëri, një grup prej 50 sipërmarrjesh franceze, të interesuar të njohin potencialet e tregut shqiptar.

   Për të konfirmuar kontaktoni në info@uccial.al

   Projekte

   1167
   Union of Chambers of Commerce and Industry of Albania, Foreign Trade, Chamber of Bosnia and Herzegovina, Croatian Chambers of Economy, Economic Chamber of (former...