Monthly Archives: April 2018

  12

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës Islamike të Iranit në Tiranë organizojnë në datë 25 prill 2018, ora 10.00 tek Hotel Tirana International,

   

  Forumin e përbashkët të biznesit “Shqipëri-Iran”

   

  Në këtë forum, i cili do të organizohet nën kujdesin e veçantë dhe pjesëmarrjen e Ambasadorit të Republikës Islamike të Iranit, SH.T.Z Gholamhossein Mohammadnia, do të marrin pjesë përfaqësues të sipërmarrjeve më të njohura të Iranit.

  Pas përfundimit të këtij forumi, do të organizohen takime B2B, të cilat do të jenë të fokusuara në sektorët e mëposhtëm:

   

  Agrikultura

  Ndërtimi

  Prodhim i produkteve ushqimore

  Paketimi

  Prodhimi i drurit

  Prodhimi i kimikateve

  Turizëm

   

  Ky aktivitet do të jetë një mundësi e mirë për sipërmarrjen e të dy vendeve, të ndajnë përvojat e tyre dhe të zhvillojnë takime B2B mes përfaqësuesve të biznesit, ndaj Lutet konfirmimi juaj sa më parë në adresën info@uccial.al

  Listën e pjesëmarrësve të delegacionit iranian e gjeni këtu: DATABASE FINAL I PJESEMARRESVE TE DELEGACIONIT TE IRANIT.EXC

   19

   Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se Kompania lider në tregun polak Greek Trade ka planifikuar të bëj një vizitë në  vendin tonë në datat 17-19 prill 2018.

   Kompania është e interesuar të organizojë një takim me sipërmarrje, të cilat operojnë në sektorin e fruta-perimeve.

   Kompanitë të cilët janë të interesuar të organizojnë takim me kompaninë polake, duhet të shprehin interesin e tyre në adresën info@uccial.al

    25

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se kompania Ukrainase “Senco Ukrainë”është e interesuar të bashkëpunojë me kompani shqiptare, të cilat operojnë në sektorin e prodhimit të fruta-perimeve.

     

    Për të shprehur interesin, kompanitë duhet të kontaktojnë në adresën info@uccial.al , në mënyrë që të mundësojmë kontaktin.

    Projekte

    957
    Union of Chambers of Commerce and Industry of Albania, Foreign Trade, Chamber of Bosnia and Herzegovina, Croatian Chambers of Economy, Economic Chamber of (former...