MUNDËSI BASHKËPUNIMI ME KOMPANINË UKRAINASE “SENCO UKRAINË“

    252

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se kompania Ukrainase “Senco Ukrainë”është e interesuar të bashkëpunojë me kompani shqiptare, të cilat operojnë në sektorin e prodhimit të fruta-perimeve.

     

    Për të shprehur interesin, kompanitë duhet të kontaktojnë në adresën info@uccial.al , në mënyrë që të mundësojmë kontaktin.