Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe i Shoqatave të Sipërmarrjes në mbrojtje të sipërmarrësve

  312

  Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe i Shoqatave të Sipërmarrjes , i kryesuar nga Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa, ka bërë takimin e rradhës në datë 2 prill 2018, në ambientet e Hotel Xheko Imperial.

   

  ines mucostepa. rruga e kombit 2

  Nëpërmjet këtij takimi, Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe i Shoqatave të Sipërmarrjes reagoi për taksën e vendosur në rrugën e kombit.

  Sipas Kryetarit të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës, Z. Nikolin Jaka, çdo akt dhune ndaj pronës publike dhe private është i dënueshëm dhe se Forumi i Dhomave të Tregtisë dhe i Shoqatave të Sipërmarrjes në mbrojtje të sipërmarrësve shprehet kundra dhunës ndaj sipërmarrjes.

  Sipas Z. Jaka, ka hapësira për negociata me koncesionarin, duke u shprehur gjithashtu se duhet të hapet dialogu midis sipërmarrjes dhe qeverisë për të parë skemat e lehtësimit për përdoruesit e shpeshtë.