SAVE THE DATE: FORUMI “SHQIPËRI-POLONI”, 24 MAJ 2018

  728

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë Polake dhe nën përkujdesjen e Ambasadës së Polonisë në Tiranë, organizon në datë 24 maj, në ambientet e Hotel Tirana International:

  Forumin e Biznesit “Shqipëri-Poloni”

   

  Në këtë forum do të zhvillohen edhe takime B2B midis sipërmarrësve tanë dhe atyre polak, takime të cilat do të fokusohen në sektoret e mëposhtme:

  Agrikulturë

  Ndërtim

  Infrastrukturë

  Transport

  Industritë e rënda

  Miniera

  Energjitikë

  Prodhimi i këpucëve etj

   

  Kjo është një mundësi shumë e mirë për sipërmarrjen shqiptare për të ndërtuar ura bashkëpunimi me sipërmarrësit polak.

  Duke qenë se interesi për të bashkëpunuar midis sipërmarrjes tonë  dhe asaj polake është i lartë, jeni të lutur të rezervoni që tani vendin tuaj për këtë forum, duke konfirmuar pjesëmarrjen në adresën info@uccial.al

  Për më shumë detaje kontaktoni në nr. tel  +355 (0) 44500221, nr.cel 0699544679, email info@uccial.al