Organizohet Samiti Digjital Rajonal 2018

  180

  Është organizuar në datë 18 prill, në Shkup të Maqedonisë, Samiti Rajonal Digjital 2018.

  Samiti, i cili u zhvillua në bashkpëunim me Këshillin për Bashkëpunim Rajonal (RCC), qeveritë e Ballkanit Perëndimor, Komisionin Evropian, Ministrinë Federale të Gjermanisë për Çështjet Ekonomike dhe Energjitikë, bëri bashkë jo vetëm kompanitë më të njohura në këtë sektor, por edhe ministrant përgjegjës për agjendën digjitale ne qeveritë e Ballkanit Perëndimor.

  Në Samit pati panele diskutimi për ndërlidhje digjitale, integrim të ekonomive, përforcimin e sigurisë kibernetike, digjitalizimin e industrive etj.

   

  Samiti mbylli punimet në datë 19 prill.