Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në mëngjesin e punës të organizuar nga Ministria e Drejtësisë

  287

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë mori pjesë në mëngjesin e punës, të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, Znj. Etilda Gjonaj.

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në mëngjesin e punës të organizuar nga Ministria e Drejtësisë 2

  Në mëngjesi e punës, që bëri bashkë përfaqësues të dhomave të tregtisë në vendin tonë, u diskutua lidhur me prioritetet e qeverisë në luftën kundër korrupsionit dhe nevojën për një komunikim të vazhdueshëm, në funksion të rritjes së efektivitetit të masave antikorrupsion.

  Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj zhvilloi sot një takim me përfaqësues të dhomave të tregtisë në vendin tonë, ku u diskutua lidhur me prioritetet e qeverisë në luftën kundër korrupsionit dhe nevojën për një komunikim të vazhdueshëm, në funksion të rritjes së efektivitetit të masave antikorrupsion.

  Në cilësinë e Koordinatorit Kombëtar Antikorrupsion, ministrja Gjonaj prezantoi para komunitetit për biznesin dy mekanizmat e rinj që qeveria ka ngritur, që janë Task Forca dhe Komiteti Ndërministror Antikorrupsion