Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në takimin e organizuar nga Instat

  381

  Sekretarja e Përgjithshme e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Majlinda Manushi dhe Znj. Uarda Llazi kanë marr pjesë në takimin e organizuar ditën e sotme nga Instat.

   

  instat 2

  Në këtë takim, ku të pranishëm ishin edhe përfaqësues të Eurostat, u diskutua mbi marrëdhëniet e institucioneve shqiptare me të dhënat e publikuara nga Instat, si dhe mënyrat e përmirësimit të mëtejshëm të efikasitetit të Institucionit të Instatit.

  Të pranishëm ishin edhe përfaqësues nga Kryeministria, nga Ministria për Financat dhe Ekonominë, nga Banka e Shqipërisë dhe Ministria e Kulturës.