Promovimi i vlerave të Shqipërisë, iniciativë e përbashkët e Bashkimit të Dhomave të Industrisë dhe Tregtisë së Shqipërisë dhe G77

  552

  Bashkimi i Dhomave te Tregtise dhe Industrise së Shqipërisë  në bashkëpunim me Këshillin e biznesit Arabo-Latino Amerikan dhe G77 organizuan në mjediset e Hotel Mondial  takimi e parë parapërgatitor për organizimin e Forumit Ekonomik të Biznesit, me qëllim promovimin  e vlerave të Shqipërisë  që pritet që të zhvillohet në vendin tonë në sezonin e vjeshtës . Të pranishëm në këtë tryezë ishin Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë,  Znj .Ines Mucostepa , Presidenti i G77 Z.Salah Haroun, si përfaqësues të rëndësishëm  nga intitucionet shqiptare , si nga Kabineti  i Zv. Kryeministres, Ministria e Jashtme dhe e Evropës , Ministria Turizmit dhe e Infrastrukturës , Ministria e Ekonomisë dhe e Financave , Ministria e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural, Bashkia Tiranë , AIDA , AKT, Shoqata e Turizmit, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Durrësit dhe Dibrës, të gjthë faktorë dhe aktorë të rëndësishëm në përgatitjen dhe organizimin e këtij aktiviteti.  Mendohet që në forumin ekonomik për promovimin e vlerave të Shqipërisë , do të marrin pjesë 70-90 shtete.

   

  takimi i pare pregatitor pic 2

  Promovimi i vlerave të Shqipërisë në këtë aktivitet të rëndësishëm nuk do të vijë vetëm në formatet e  konferencave , por edhe takimeve të biznesmenëve dhe ekonomike, ekspozitave , takimeve B2B apo edhe vizitave nëpër biznese të ndryshme shqiptare .

   

  takimi i pare pregatitor pic 3