PERCILLET KALENDARI I PANAIREVE QE DO TE ZHVILLOHEN NE TURQI NE MUAJT NE VIJIM

  1542

  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju përcjell  kalendarin e panaireve që do të zhvillohen në muajt në vazhdim në Turqi.

  Ministria e Ekonomisë Turke do t’u paguaj firmave pjesëmarrësë hotelin dhe mëngjesin gjatë qendrimit në ditët e programit.

  Për të shkarkuar formularin e aplikimit klikoni këtu: Alım Heyeti Programları LAST ONE 2018   form_basvuru_firma e paplotesuar

   

  Për të konfirmuar pjesëmarrjen, firmat e interesuara duhet të plotësojnë formularin e aplikimit dhe ta dërgojnë atë brenda afatit të aplikimit në adresën info@uccial.al