FTESË PËR PJESËMARRJE NË PANAIRIN E BUJQËSISË NË KABUL, AFGANISTAN, 03-05 TETOR 2018

    1356

    Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë ju informon se në datat 03-05 2018, në Kabul të Afganistanit, do të organizohet edicioni i 21-të i Panairit Ndërkombëtar të Bujqësisë.

    Afati i fundit për të konfirmuar pjesëmarrjen është data 26 shtator 2018.

    Për të konfirmuar, lutemi të kontaktoni në adresën info@uccial.al