Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë merr pjesë në prezantimin e projektit Connext

  404

  Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa mori pjesë në takimin për prezantimin e projektit Connext, organizuar nga Confindustria, Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe Ambasada Italiane. Në këtë takim, krahas Znj. Muçostepa mori pjesë edhe Ambasadori i Italisë, SH.T.Z Alberto Cutillo, si dhe Presidenti i Confindustria Albania, Z. Sergio Fontana.

  Në këtë takim u prezantua eventi Connext, një prej eventeve më të mëdha që pritet të zhvillohet në Milano, në muajin shkurt 2019.

   

  connext 2

  connext 3