Zhvillohet takimi i shtatë i Western Balkans Alliance for Work Based Learning

  314

  Është zhvilluar në Tiranë në datë 17 dhjetor 2018 takimi i shtatë i Western Balkans Alliance for Work Based Learning, organizuar nga ERI SEE, WB CIF, Kultur Kontakt Austria.

  Takimi u përshëndet nga Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa, e cila e përshëndeti takimin edhe në emër të WB CIF.

  Takimet e Western Balkans Alliance for Work Based Learning kanë në fokus zhvillimin e arsimit profesional.

   

  erisee2

   

  erisee 3

   

  erisee 4