Inagurohet Selia e Sekretariatit të WB6 CIF në Podgoricë

  516

  Është inaguruar në datë 21 shkurt 2019 në Podgoricë Selia e re e Sekretariatit të WB6 CIF.

  Në ceremoninë e inagurmit morën pjesë Presidentët e gjashtë dhomave anëtare të WB6 CIF, ndër to edhe Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa.

  Gjithashtu, i pranishëm në ceremoni ishte edhe Zv. Kryeministri i Malit të Zi, Z. Milutin Simovic

  cif 6

  cif 1

  cif 2

  cif 3

  cif 7

  cif 8